Sluitingsdatum: 19/09/2024

Verpleegkundige - Gipsverbandmeester - Nederland
Geplaatst op: 19-06-2024, Referencenumber: 2024054

Gipsverbandmeester – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

Een groot ziekenhuis, waar topklinische zorg wordt gegeven is opzoek naar een gipsverbandmeester. Binnen het ziekenhuis staat samenwerking centraal, en werkt het team van gipsverbandmeesters binnen de afdeling Chirurgie. Het team bestaat uit 12 verbandmeesters, 4 secretaressen en een teamleider. Gezamenlijk zijn zij weer onderdeel van het multidisciplinaire team, en zo dragen ze waar nodig bij aan de beste zorg. Deze samenwerking gebeurt het meest op het Brandwondencentrum, de Spoedeisende Hulp en de verpleegafdeling.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een gipsverbandmeester voor een functie van 24 uur in de week, wat in overleg nog minder kan. Je kunt werken als zzp’er of in loondienst.

De geschikte kandidaat komt te werken binnen het team van gipsverbandmeesters. Daarbinnen behandel je patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat, door zelfstandig gips aan te leggen, het te controleren en wanneer nodig te verwijderen. Dit doe je meestal op de gipskamer, echter wordt je expertise soms ook bij het Brandwondencentrum, de Spoedeisende Hulp of de verpleegafdeling gevraagd. Op de Spoedeisende Hulp ben je onderdeel van de Fast Track Traumatologie, tijdens welke je samenwerkt met een chirurgisch assistent en dan patiënten met letsel aan het steun en bewegingsapparaat behandeld.

Om te kunnen reageren is een opleiding tot gipsverbandmeester vereist, samen met een diploma tot verpleegkundige. Gelet op de eigen verantwoordelijkheid die je krijgt moet je creatief zijn in het bedenken van oplossingen, ook in niet standaard situaties. Dit zal je met name tegenkomen tijdens de diensten op de SEH. Daarbij past ook flexibiliteit en een proactieve houding.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Dit zijn bijvoorbeeld collectiviteitskorting en een meerkeuzesysteem voor de arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99