Ons Team

MMedical werd in de zomer van 2014 opgericht door vier jonge artsen die zochten naar een verbreding van hun klinische werkzaamheden. Zij hebben een netwerk van zorgverleners en zorginstellingen opgebouwd in verschillende Europese en niet-Europese landen. Door middel van MMedical Employment Agency helpen zij artsen die hun carrière buiten Nederland willen vervolgen of die internationale werkervaring op willen doen. Daarom bieden wij vacatures aan voor zowel tijdelijke als vaste banen.

Inmiddels werken alle oprichters als arts binnen verschillende specialismen en op verschillende posities. Allen combineren zij thans hun klinisch werk met de werkzaamheden voor MMedical. Door de jaren heen is het team uitgebreid met meerdere jonge zorgprofessionals die de passie van de oprichters delen. Door te kiezen voor teamleden met een medische achtergrond onderscheidt onze organisatie zich op het kennisniveau van de zorgsector en kan de communicatie met artsen en ziekenhuizen optimaal verlopen.

Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over de individuele teamleden. U kunt uiteraard ook contact met ons zoeken, we maken graag kennis met u.

Het team van MMedical