Voor Medici

Iedere zorg professional die op zoek is naar een nieuwe baan willen wij uitnodigen om contact met ons op te nemen. Wij bieden vacatures voor zowel tijdelijke als permanente posities. Op dit moment bevindt de meerderheid van de aangeboden posities zich in het buitenland. Wij verwachten op korte termijn het aanbod vacatures in Nederland te kunnen uitbreiden.

Momenteel biedt MMedical een ruim aanbod aan vacatures in bijna alle specialismen. Daarnaast bieden wij vacatures voor onder anderen verpleegkundigen, tandartsen en fysiotherapeuten. Wij streven ernaar ons aanbod zo dynamisch en divers mogelijk te houden. Door de grote hoeveelheid beschikbare posities is het onmogelijk om alle vacatures op de website te plaatsen. Daarom raden wij u aan om bij interesse contact op te nemen met een van onze medewerkers. In veel gevallen hebben wij wel een passende positie in onze database beschikbaar. Via onze website, nieuwsbrief, facebook en twitter kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze activiteiten.

 

Medisch SpecialistenBasisartsenParamedici

Medisch Specialisten

Op dit moment biedt MMedical met name vacatures voor medisch specialisten. We hebben zowel vacatures in Nederland als in het buitenland. Wij hebben een sterk netwerk in onder andere Nederland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland en Nieuw-Zeeland. Voor huisartsen kunnen wij ook bemiddelen in Australië.

Basisartsen

Op dit moment hebben we een beperkt aantal vacatures voor basisartsen. Wij zijn druk bezig om het aantal vacatures voor basisartsen te vergroten. Houd daarom de website in de gaten of dien een open sollicitatie in. U ontvangt dan automatisch bericht wanneer er nieuwe vacatures voor basisartsen beschikbaar komen.

Paramedici

Naast posities voor artsen hebben wij regelmatig vacatures in de portefeuille voor onder andere verpleegkundigen, verloskundigen, fysiotherapeuten, anesthesiemedewerkers, OK-verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. De vacatures worden zowel aangeboden binnen Nederland als in het buitenland. Hou er rekening mee dat in het buitenland niet alle opleidingen erkend worden. Neem contact op met een van onze medewerkers als u meer wilt weten over uw mogelijkheden.