Voor Medici

Iedere medische professional die op zoek is naar een nieuwe baan willen wij uitnodigen om contact met ons op te nemen. Wij bieden vacatures voor zowel tijdelijke als permanente posities. De meerderheid van de aangeboden posities bevindt zich in het buitenland.

Momenteel biedt MMedical een ruim aanbod aan vacatures in bijna alle specialismen. Daarnaast bieden wij vacatures voor onder anderen verpleegkundigen, tandartsen en fysiotherapeuten. Wij streven ernaar ons aanbod zo dynamisch en divers mogelijk te houden. Door de grote hoeveelheid beschikbare posities redden wij het niet om alle vacatures op de website te plaatsen. MMedical adviseert u daarom om contact met ons op te nemen wanneer u een positie zoekt die niet op de website gepubliceerd staat. In veel gevallen hebben wij wel een passende positie in onze database beschikbaar. Via onze website, nieuwsbrief, facebook en twitter kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze activiteiten.

 

Medisch SpecialistenBasisartsenParamedici

Medisch Specialisten

Op dit moment biedt MMedical met name vacatures voor medisch specialisten. De mate van geschiktheid voor een positie hangt af van een aantal factoren. Een belangrijke factor is hoeveel jaar ervaring u als medisch specialist hebt. Voor veel posities is minimaal twee jaar post-specialisatie ervaring vereist.

Basisartsen

Op dit moment hebben we een beperkt aantal vacatures voor basisartsen. Wij zijn druk bezig om het aantal vacatures voor basisartsen te vergroten. Houd daarom de website in de gaten of dien een open sollicitatie in. U ontvangt dan automatisch bericht wanneer er nieuwe vacatures voor basisartsen beschikbaar komen.

Paramedici

Naast posities voor medici is MMedical erg druk bezig met het werven van posities voor paramedici. Binnenkort beogen wij binnen de paramedische sector als eerste vacatures voor fysiotherapeuten aan te kunnen bieden. Houdt u, indien u fysiotherapeut bent, de website dus goed in de gaten.