Kernwaarden

Wij zijn gepassioneerd over onze werkzaamheden
Wij zijn zeer enthousiast en gedreven in onze werkzaamheden voor MMedical. Wij bieden hierbij een persoonlijke aanpak en zoeken naar oplossingen toegesneden op uw behoeften.

Wij komen onze beloftes na
Wij zijn toegewijd om alle vacatures correct en duidelijk aan u te presenteren. Wij staan voor een duurzame en hoog kwalitatieve samenwerking met onze partners.

Leermomenten en ontwikkelingen
Wij hebben effectief werken in teamverband bijzonder hoog in het vaandel staan. Door de achtergrond van onze teamleden kunnen we medisch professionals en ziekenhuizen optimaal van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een goed netwerk met partners om u goed te kunnen begeleiden in alle aspecten die komen kijken bij het traject naar uw nieuwe baan. Wij blijven openstaan voor suggesties voor verdere verbetering van onze dienstverlening.

Wij luisteren en hebben het beste over voor ieder individu
Wij investeren in het opbouwen van lange termijn relaties. Hierbij bieden wij altijd maatwerk met een persoonlijk aspect.

Passie en toewijding
Wij zijn zeer enthousiast en gedreven in onze werkzaamheden voor MMedical. We werken intensief samen om een vriendschappelijke omgeving te creëren voor al onze artsen. Door middel van een zorgvuldig geselecteerd team kunnen we blijven investeren in deze waarden om zo onze artsen optimaal te kunnen begeleiden.

Betrouwbaarheid
Wij zijn toegewijd om alle vacatures correct en duidelijk aan u te presenteren. Verder staan we garant voor een eerlijke en duurzame samenwerking met onze partners.

Persoonlijke benadering
We beogen als team om een simpele, persoonlijke en hoog kwalitatieve service op maat te leveren. Dit doen we door artsen te koppelen aan een van te voren geselecteerd teamlid, om op die manier precies te kunnen inspelen op de behoefte van de arts.

Ontwikkeling en reflectie
We investeren continue in onze leden en systemen zodat we blijven groeien en ontwikkelen.
Verder staan we altijd open voor kritiek en suggesties betreffende de huidige gang van zaken, zodat we deze kunnen blijven optimaliseren.