Kernwaarden

Wij zijn gepassioneerd over onze werkzaamheden
Wij zijn zeer enthousiast en gedreven in onze werkzaamheden voor MMedical. Wij werken samen om een vriendschappelijke omgeving te creëren met deuren die wagenwijd open staan voor al onze klanten.Wij komen onze beloftes na
Wij zijn toegewijd om alle vacatures correct en duidelijk aan u te presenteren. Wij staan voor een duurzame en hoog kwalitatieve samenwerking met onze partners

Leermomenten en ontwikkelingen
We hebben effectief werken in teamverband bijzonder hoog in het vaandel staan. Door middel van een zorgvuldig geselecteerd team kunnen we deze effectiviteit ten maximale benutten. Op deze manier kunnen we structureel investeren in relaties met andere organisaties
Wij blijven openstaan voor suggesties zodat we ons verder kunnen blijven ontwikkelen.

Wij luisteren en hebben het beste over voor ieder individu
Primair willen wij ons richten op de lange termijn waarvoor het opbouwen van een relatienetwerk van fundamenteel belang is voor onze werkzaamheden. Wij beschouwen iedereen als individu zodat wij de best mogelijke uitkomst kunnen bieden. Bovenal willen wij het beste zijn in datgene wat wij doen.
Bovenstaande waarden helpen ons om onze doelstellingen te behalen en zorgen ervoor dat de lat hoog wordt gelegd. Wij zullen ons constant blijven ontwikkelen zodat wij als één geheel kunnen groeien. Bovenal hechten wij veel waarde aan onze principes van simpele, persoonlijk en uitstekende service op maat.

Passie en toewijding
Wij zijn zeer enthousiast en gedreven in onze werkzaamheden voor MMedical. We werken intensief samen om een vriendschappelijke omgeving te creëren voor al onze artsen. Door middel van een zorgvuldig geselecteerd team kunnen we blijven investeren in deze waarden om zo onze artsen optimaal te kunnen begeleiden.

Betrouwbaarheid
Wij zijn toegewijd om alle vacatures correct en duidelijk aan u te presenteren. Verder staan we garant voor een eerlijke en duurzame samenwerking met onze partners.

Persoonlijke benadering
We beogen als team om een simpele, persoonlijke en hoog kwalitatieve service op maat te leveren. Dit doen we door artsen te koppelen aan een van te voren geselecteerd teamlid, om op die manier precies te kunnen inspelen op de behoefte van de arts.

Ontwikkeling en reflectie
We investeren continue in onze leden en systemen zodat we blijven groeien en ontwikkelen.
Verder staan we altijd open voor kritiek en suggesties betreffende de huidige gang van zaken, zodat we deze kunnen blijven optimaliseren.