Laatste vacatures

Gipsverbandmeester – Zuid-Holland – Nederland

Locatie
Een groot ziekenhuis, waar topklinische zorg wordt gegeven is opzoek naar een gipsverbandmeester. Binnen het ziekenhuis staat samenwerking centraal, en werkt het team van gipsverbandmeesters binnen de afdeling Chirurgie. Het team bestaat uit 12 verbandmeesters, 4 secretaressen en een teamleider. Gezamenlijk zijn zij weer onderdeel van het multidisciplinaire team, en zo dragen ze waar nodig bij aan de beste zorg. Deze samenwerking gebeurt het meest op het Brandwondencentrum, de Spoedeisende Hulp en de verpleegafdeling.
Functie
Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek  ... Lees meer
Operatieassistent – Noord-Holland – Nederland

Locatie
Een landelijke organisatie gespecialiseerd in oogheelkunde heeft een positie openstaan voor een operatieassistent. Ze zijn een van de grootste aanbieders van brilvervangende chirurgie van Nederland, en werken met de modernste apparatuur. De kliniek waar de positie is, is een van de grootste van de organisatie, waardoor je dag gevarieerd is. Iedereen werkt nauw met elkaar samen, en er heerst een goede sfeer. Het bieden van een klantvriendelijke ervaring staat centraal, iets waar de organisatie ook om bekend staat.
Functie
Namens bovenstaande  ... Lees meer
Operatieassistent – Zuid-Holland – Nederland

Locatie
Bij een kleiner ziekenhuis in Zuid-Holland zijn ze opzoek naar een OK-assistent. Het is een klein ziekenhuis waardoor de lijntjes kort zijn en iedereen elkaar kent. Geopend van maandag tot vrijdag bieden ze planbare operaties, behandelingen en ingrepen. Ze verzorgen de laag complexe medische zorg en dit wordt gedaan door specialisten die ook bij grote ziekenhuizen in de buurt werken. Daarnaast hebben ze ook nog een Spoedeisende Hulp welke 7 dagen van de week open is, en samenwerkt met de  ... Lees meer
Neonatologieverpleegkundige – Noord-Holland – Nederland

Locatie
Een groot ziekenhuis in Noord-Holland zoekt een neonatologieverpleegkundige voor op de kinderafdeling. De afdeling neonatologie is onderdeel van de kind en jongerenafdeling waar jonge patiënten tot 18 jaar geholpen worden. De meeste kinderen die binnenkomen vallen onder de zorg van de kinderarts. Toch worden er ook kinderen opgenomen voor andere specialisten zoals de KNO-arts, chirurg of neuroloog. Er zijn 10 neonatologiebedden, 11 afdelingsbedden en 4 dagopname bedden. Bij de neonatologie worden prematuren en zieke neonaten verzorgd vanaf een zwangerschapsduur van  ... Lees meer
Endoscopieverpleegkundige – Flevoland – Nederland

Locatie
Een nieuwe kliniek in Flevoland gespecialiseerd in maag, darm- en leverziekten is opzoek naar een Endoscopieverpleegkundige. Ze bieden tweedelijns zorg in een ontspannen omgeving voor patiënten en werknemers. Ook doen ze bevolkingsonderzoek naar darmkanker. De kleinschalige werkomgeving vertaalt zich naar veel persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit zorg. Toch blijven ze altijd op zoek naar verbeteringen in de zorg en werken ze met moderne technieken en apparatuur.
Functie
Namens bovenstaande kliniek zijn wij opzoek naar een endoscopieverpleegkundige, voor een functie van  ... Lees meer