Onze Werkwijze

MMedical is gespecialiseerd in het begeleiden van medisch personeel in het vinden van een nieuwe baan. Dit doen wij met oog voor het individu. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij de eerste stap is uw wensen in kaart te brengen. Dit kan afhankelijk van uw voorkeur tijdens een ontmoeting in persoon of per telefoon. De tweede stap is het klaarmaken van het dossier zodat u een goede eerste indruk maakt op uw potentiële nieuwe werkgever. Door onze eigen ervaringen binnen de zorg en onze ervaring in het bemiddelingsproces zijn wij bedreven geworden in het vinden van de juiste baan bij de juiste persoon.
Vaak lukt het om een passende vacature te vinden en organiseren wij een eerste kennismakingsgesprek. Hierna bereiden wij u voor op het eerste kennismakingsgesprek. Als de eerste gesprekken leiden tot een aanstelling begeleiden wij u met het verkrijgen van een visum, uw registratie als arts en de verhuizing.
Bij vragen of interesse kunt u te allen tijde contact opnemen met MMedical op telefoonnummer +31 6 36 36 35 99 en of een email te sturen naar info@mmedical.nl
info@mmedical.nl

 

 

Intake GesprekZoektocht naar geschikte positiePlaatsingsproces

color-blocks-8Intake gesprek

MMedical vindt het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Hierom is de eerste stap altijd een nadere kennismaking waarbij wij uw wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen. Daarnaast informeren wij u graag over de voor u beschikbare opties.

color-blocks-7Zoektocht naar geschikte positie

Indien u niet op een directe vacature reageert, zal MMedical na het intake gesprek op zoek gaan naar een voor u geschikte positie.

color-blocks-4Plaatsingsproces

Bij het plaatsingsproces komen veel administratieve zaken kijken. De meeste zaken regelt MMedical voor u. Wij verzorgen in de meeste gevallen op korte termijn een skype gesprek tussen de arts en het ziekenhuis. Wanneer uw sollicitatie succesvol verloopt begeleiden wij u bij het verkrijgen van een visum en uw professionele registratie in het land waar u komt te werken.