Onze Werkwijze

MMedical koppelt artsen aan zorginstellingen in een breed aanbod aan landen verspreid over de wereld. Dit doen wij door vacatures te werven en deze op onze website te plaatsen. Daarnaast begeleiden wij alle artsen gedurende het gehele sollicitatieproces.
Om u inzicht te verschaffen in de manier waarop wij werken vindt u op deze pagina een overzicht van onze werkwijze. Grofweg bestaat het traject uit 6 stappen:
1. U registreert uzelf bij MMedical met uw contactgegevens, uw CV en uw voorkeuren.
2. Na registratie kunt u reageren op aangeboden vacatures of u kunt ons een zoekopdracht geven waarna wij op zoek gaan naar een vacature die voldoet aan uw wensen.
3. Wij nemen contact met u op om een voorstel te doen voor een introductie bij de aanbieder van de vacature waarin u interesse hebt.
4. Na uw toestemming nemen wij contact op met de aanbieder van de vacature.
5. Bij wederzijdse interesse organiseren wij een kennismakingsgesprek tussen u en de aanbieder van de vacature.
6. Wanneer het traject leidt tot een succesvolle sollicitatie helpen wij u bij het in orde maken van de administratieve vereisten en vergunningen zodat u uzelf kunt voorbereiden op deze nieuwe uitdaging.
Bij vragen of interesse kunt u te allen tijde contact opnemen met MMedical op telefoonnummer +31 6 36 36 35 99 en of een email te sturen naar info@mmedical.nl
info@mmedical.nl

 

 

Intake GesprekZoektocht naar geschikte positiePlaatsingsproces

color-blocks-8Intake gesprek

MMedical vindt het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Om die reden wordt er nadat u contact heeft gezocht met MMedical een afspraak ingepland voor een intake gesprek.

color-blocks-7Zoektocht naar geschikte positie

Indien u niet op een directe vacature reageert, zal MMedical na het intake gesprek op zoek gaan naar een voor u geschikte positie.

color-blocks-4Plaatsingsproces

Bij het plaatsingsproces komen veel administratieve zaken kijken. De meeste zaken regelt MMedical voor u. Wij verzorgen in de meeste gevallen op korte termijn een skype gesprek tussen de arts en het ziekenhuis