Sluitingsdatum: 14/08/2024

Verpleegkundige - Verloskunde - Nederland
Geplaatst op: 14-05-2024, Referencenumber: 2024044

Klinisch Verloskundige – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

Bij een verloskundig centrum, onderdeel van een organisatie bestaand uit bijna 3300 zorgprofessionals heeft een positie vrij voor een klinisch verloskundige. Het centrum is onderdeel van een coöperatie gefocust op het verbeteren van de zorg. Voornamelijk verbeterde samenwerking in de keten van geboortezorg is een van de onderdelen waar deze verbetering zal gaan plaatsvinden. Naast de geboortezorg geeft deze organisatie ook ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg.

Functie

Namens bovenstaande organisatie zijn wij opzoek naar een klinisch verloskundige, voor een functie als zzp’er. Het gaat om 24 uur in de week, en is voor de periode tot 1 oktober.

De geschikte kandidaat komt te werken in het verloskundig team, welke verantwoordelijk is voor de zorg van de zwangere en de partner. Niet alleen de geboorte maar ook de zwangerschap is ontzettend bijzonder, en tijdens deze speciale periode ben je er voor professionele en persoonlijke aandacht. Dit zodat het voor de zwangere vrouw zo min mogelijk stressvol is. Tijdens de bevalling stel je de vrouw op haar gemak, en probeer je het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij werk je actief samen met de verantwoordelijke arts en betrek je de familie bij de stappen.

Om te kunnen reageren is een afgeronde opleiding tot klinisch verloskundige vereist. Daarnaast al eerdere eerstelijns en klinische ervaring, het liefst in het ziekenhuis. Hierbij hoort eigen verantwoordelijkheid en zelfstandig kunnen werken. Toch moet je ook wanneer het nodig is goed kunnen samenwerken. Zelfs in de soms hectische situaties die zich voor kunnen doen bij het verloskundig centrum.

De werkgever biedt een goed salaris en een aantrekkelijke werkomgeving. Deze wordt gekenmerkt door korte onderlinge lijntjes, waardoor de sfeer erg goed is. Dit is dan ook een van de onderdelen waar het verloskundig centrum om geroemd wordt.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99