Sluitingsdatum: 29/04/2024

Medisch Hulpverlener - Longgeneeskunde - Nederland
Geplaatst op: 29-01-2024, Referencenumber: 2024009

Longfunctieanalist – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

Bij een ziekenhuis in Zuid-Holland is een positie vrijgekomen voor een longfunctieanalist. Op de longafdeling hebben ze een gespecialiseerd team, dat werkt met moderne apparatuur. Bij dit specialisme komt acute- en chronische zorg samen, waardoor geen dag hetzelfde is. Zo behandelen ze verschillende ziekten zoals: longontsteking, astma, chronisch hoesten of longkanker. Samen met het hechte team ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste zorg.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een longfunctieanalist, voor een functie van 8 tot 16 uur. Het is mogelijk om in loondienst te werken, of als zzp’er.

De geschikte kandidaat komt te werken in het behandelteam, maar ook momenten zelfstandig. Je werkt voornamelijk met patiënten die een chronische aandoening hebben, zoals astma, COPD of slaapproblemen. Hierbij onderzoek je de benauwdheid of neem je een fiets- of loopbandtest af. Dit doe je met de moderne apparatuur die ze in het ziekenhuis hebben. Omdat je dit gezamenlijk met de patiënt doet, is het belangrijk dat je de patiënt begeleidt en ze gerust kunt stellen. Ook moet je de patiënt kunnen motiveren om de test goed te doen, zodat het resultaat betrouwbaar is.

Om te kunnen reageren moet je een afgeronde opleiding hebben tot longfunctieanalist en affiniteit met het technische aspect. Je moet de patiënten goed kunnen ondersteunen, maar ook stevig in je schoenen staan. Dit omdat naast je patiëntcontact je ook onderdeel uitmaakt van het behandelteam en daarom inspraak hebt in de behandeling. Het is belangrijk dat je hier je inbreng deelt, omdat jouw technische kennis onmisbaar is.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om door te groeien en jezelf professioneel te ontwikkelen.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99