Sluitingsdatum: 14/08/2024

Operatieassistent - Chirurgie - Utrecht
Geplaatst op: 14-05-2024, Referencenumber: 2024045

Operatieassistent – Utrecht – Nederland

Locatie

Bij een groot ziekenhuis, waar vanuit het hele land patiënten naartoe worden gestuurd voor hart-, vaat- en longoperaties, staat een positie voor een operatieassistent open. Ze hebben 2 locaties in de regio, een voor de hoog complexe hart-, vaat- en longoperaties. De andere locatie heeft een modern OK-complex, waar voornamelijk laag en midden complexe operaties uitgevoerd worden. Door de doorverwijzingen vanuit het hele land en de bijbehorende complexe operaties, is het een unieke werklocatie om ervaring op te doen.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een operatieassistent, voor 24 tot 36 uur in de week. Het is mogelijk als zzp’er aan de slag te gaan of in loondienst te werken.

De geschikte kandidaat komt te werken op de 2 locaties, verdeeld over je werkweek. Ze liggen dichtbij elkaar, dus qua reistijd maakt het niet veel uit. Wel is er een groot verschil in complexiteit en de specialismen voor welke operaties worden uitgevoerd. Je kunt aangeven waar je interesses liggen, zodat je kunt werken bij de specialismen die jij het meest interessant vindt. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de operaties en ondersteunt de chirurg gedurende de operatie. Zo ben jij cruciaal voor het soepel en veilig verlopen van de operaties.

Om te kunnen reageren moet je een diploma tot operatieassistent hebben. Als belangrijk onderdeel van de operatie zorg jij ervoor dat alles goed verloopt. Hierbij werk je goed samen met je collega’s. Ook zorg je ervoor dat de patiënt zich op zijn gemak voelt, door nauwkeurig en alert te zijn elke operatie. Bij de complexe operaties is het ook belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, en goed kunt blijven nadenken.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo hebben ze een goede uitslaapregeling en bieden ze direct een vast contract. Ook is het een unieke werkomgeving, waar je veel ervaring op kan doen op het hoogste niveau van Nederland. Hierbij bieden ze verschillende cursussen en workshops, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99