MMedical wenst u een gezond en gelukkig 2015!

Het jaar van 2014 is voorbij. Dit is bij uitstek de gelegenheid om u te bedanken voor het door u uitgesproken vertrouwen in ons team. Het afgelopen jaar was er één die voor ons in het teken heeft gestaan van een nieuw begin.

Naast het feit dat onze teamleden allen begonnen aan de volgende fase op weg naar een carrière als arts ontstond in het voorjaar van 2014 het idee om MMedical Employment Agency te starten. De lancering vond uiteindelijk plaats middels een artikel dat afgelopen oktober in het Medisch Contact verscheen. Inmiddels is het aantal vacatures de 100 gepasseerd en zijn wij druk in de weer om u en anderen op weg te helpen met het aangaan van een nieuwe uitdaging op professioneel gebied.

In het komende jaar zullen wij met volle inzet doorgaan met het begeleiden van artsen en is de doelstelling ook paramedisch personeel te kunnen voorzien van een internationaal carrièreperspectief. Daarnaast beogen wij meer vacatures voor ANIOS en AIOS en meer vacatures in nabij gelegen landen aan te gaan bieden.

Via deze weg willen wij u een zeer gelukkig en gezond 2015 toewensen en u zeer hartelijk danken voor alle enthousiaste reacties, adviezen en aangename samenwerkingen. Wij zullen u ook in 2015 weer met veel enthousiasme van dienst zijn.

Voor de volledige nieuwsjaarsbrief kunt u de volgende link raadplegen!

Hartelijke groet,

Het team van MMedical

Reacties uitgeschakeld voor MMedical wenst u een gezond en gelukkig 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *