MMedical als partner

Ons team bestaat uit vier jonge, gemotiveerde en energieke toekomstig medisch professionals. Wij geloven in het opbouwen van lange termijn relaties. Dit doen wij door goed te luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze partners om hen optimaal van dienst te kunnen zijn. Binnen onze organisatie krijgt u een vast aanspreekpunt.

Wij bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk van medisch professionals. Van hen beschikken wij over gedetailleerde informatie betreffende ervaring en kwalificaties. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn.

Wij geloven in het creëren van toegevoegde waarde, daarom werken wij op een “no-cure, no-pay” basis. Doordat wij kosten-efficiënt werken en geen onnodige overhead creëren kunnen wij onze diensten aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Mark van RoosmalenSoufiane MeziyerhRanda SawiresRichard Massaad

color-blocks-8Mark van Roosmalen

Mark van Roosmalen heeft vanaf de middelbare school toegewerkt naar een medische carrière. Hij begon in 2007 met het studeren van rechten aan de Universiteit Leiden waarna hij in 2009 begon met de studie medicijnen. Hij is breed geïnteresseerd en actief op veel gebieden.

color-blocks-7Soufiane Meziyerh

Soufiane Meziyerh heeft zich reeds op de kinderleeftijd volledig gericht op een carrière in de medische wereld. Hij heeft interesse op meerdere gebieden en heeft zich zodoende gedurende zijn studententijd bezig gehouden met organisatorische activiteiten, wetenschap en het ondernemerschap.

color-blocks-4Randa Sawires

Randa Sawires had al vroeg de ambitie om arts te worden. In 2012 is Randa Sawires voor het eerst in contact gekomen met het ondernemerschap. Haar doel binnen MMedical is het vergroten van de werkgelegenheid voor Nederlandse medisch specialisten en met MMedical uitgroeien tot een succesvolle onderneming.

color-blocks-4Richard Massaad

Tijdens de studie medicijnen is Richard Massaad gefascineerd en geënthousiasmeerd geraakt door een aantal artsen die naast hun klinische werk ook opereerden als zorgondernemer. Dit heeft Richard Massaad aan het denken gezet over oplossingen voor bestaande problematiek binnen de zorg.