Werving & Selectie

Het vinden van geschikt medisch personeel kan een lastige en tijdrovende opdracht zijn. Door haar kennis van de medische wereld en haar netwerk hierbinnen is MMedical een zeer geschikte partner om u hierbij te assisteren. Wij bieden een tijd- en kostenefficiënte service toegespitst specifiek op uw wensen. Onze dienstverlening is beschikbaar voor iedere organisatie die zoekt naar medisch of paramedisch personeel.

Wanneer wij een professional bij u introduceren is, zijn de referenties, ervaring, diplomering en registratie al gecontroleerd. Een aanzienlijk deel van onze professionals beschikt over ruime ervaring in zijn vak waardoor deze snel inzetbaar zijn.

Neem contact op met een van onze medewerkers om erachter te komen wat MMedical voor uw organisatie kan betekenen.

WervingSelectieProcedure

Werving

MMedical werft medische professionals op twee manieren. Medische professionals melden zich via onze website aan voor onze database of solliciteren direct op een positie die op de website staat. Daarnaast contacteren wij medische professionals direct. Wij kennen veel medische professionals persoonlijk, dit door het feit dat wij alle vier immers bijna basisarts zijn. Onze ervaring leert dat wij zo voor bijna iedere positie een kandidaat kunnen leveren.

Selectie

Wij, van MMedical, vernemen graag per positie uw wensen ter aanzien van de medische professional. Wij werken graag met een persoonlijke touch, zowel naar de zorginstelling als de medische professional toe en behandelen elke aanvraag individueel. Door goed in kaart te brengen wat u zoekt beogen wij volledig geschikte kandidaten aan kunnen te leveren. Wij assisteren u en de medische professional tevens bij het gereed krijgen van alle administratieve vereisten.

Procedure

Nadat wij een potentiële kandidaat hebben geselecteerd verzenden wij u de CV van de medische professional. Indien deze CV u aanspreekt nodigen wij de medische professional uit voor een kennismakingsgesprek, via Skype of telefoon. Tijdens dit gesprek kunt u functie inhoudelijke zaken en de verdiensten bespreken. Indien er overeenstemming is bereikt over alle zaken kan het plaatsingsproces van start gaan. MMedical begeleidt u en de medische professional hierin van A tot Z.