Onze Werkwijze

MMedical koppelt medische professionals aan ziekenhuizen over de wereld. Dit doen wij door vacatures van ziekenhuizen op de website te plaatsen en het sollicitatieproces van medische professionals geheel te begeleiden.

Om u inzicht te verschaffen in de manier waarop wij werken vindt u op deze pagina een overzicht van onze werkwijze. Grofweg bestaat het traject uit 6 stappen:

Onze werkwijze
1. U kunt uzelf als HRM, of als vertegenwoordiger hiervan, aanmelden op de website met uw contactgegevens en vacature via “aanmelden vacature”.
2. Nadat u contact heeft gezocht met MMedical zal een van de medewerkers u benaderen voor een telefonisch intakegesprek. Dit om uw wensen en verwachtingen goed in kaart te brengen.
3. Daarbij levert u een extra document met alle informatie met betrekking tot de functie, werkzaamheden, accommodatie etc. zodat wij aan de hand hiervan op zoek kunnen gaan naar de meest geschikte kandidaat.
4. Zodra wij na meerdere evaluaties hebben bepaald wie de meest geschikte kandidaat is voor uw vacature, brengen wij u hiervan op de hoogte.
5. Er volgt een kennismakingsgesprek met de medische professional, waarin u de functie inhoudelijk kunt bespreken en de verdiensten die hiermee samenkomen kunt bespreken. Indien beide partijen positief gestemd zijn wordt er een overeenstemming bereikt en kan de medische professional uw contract ondertekenen.
6. Na een geslaagde sollicitatie zorgen wij in samenwerking met u en de medische professional voor het in orde maken van de administratieve vereisten, zodat u zich daarnaast kunt richten op de ontvangst en voorlichting van de nieuwe werknemer.

Bij vragen of interesse kunt u te allen tijden contact opnemen met MMedical op telefoonnummer +31 6 36 36 35 99 en/of per email via info@mmedical.nl

Intake GesprekAanmelden vacaturePlaatsingsproces

color-blocks-8Intake gesprek

MMedical vindt het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren en om een nauwe relatie met iedere zorginstelling die gebruik wil maken van onze diensten op te bouwen. Om die reden wordt er nadat u voor het eerst contact heeft gezocht met MMedical, een afspraak ingepland voor een intake gesprek met een van de medewerkers.

color-blocks-7Aanmelden vacature

Nadat u contact heeft gezocht met MMedical en een intake gesprek met een van de medewerkers heeft gehad kunt u alle beschikbare vacatures van uw zorginstelling naar ons toesturen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze op onze website verschijnen.

color-blocks-4Plaatsingsproces

Bij het plaatsingsproces komen veel administratieve zaken kijken. MMedical vindt het belangrijk om samenwerking met de zorginstelling en de medische professional deze administratieve zaken in gereedheid te brengen.