Voor Medische instellingen

Ieder ziekenhuis, privé-kliniek, verpleeghuis of een andere instelling in de gezondheidszorg dat op zoek is naar medische professionals om hun werkzaamheden te verrichten willen wij graag uitnodigen om contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk aan de hand van uw eisen, specificaties en informatie de meest geschikte (Westerse) medische professional aan u proberen te koppelen zodat beide partijen tevreden zijn.

Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel tijdelijke als permanente werkzaamheden. MMedical is uiterst geschikt als partner voor het werven van adequaat medisch personeel doordat wij, vanwege onze eigen ervaring in de kliniek, weten aan welke eisen voldaan dient te worden en welke artsen het meest geschikt zijn voor de geboden vacature. Wij zullen uw vacatures strategisch verspreiden middels gedrukte folders danwel via social media om zo veel mogelijk professionals te bereiken met uw bericht.

Wij beschikken over een uitgebreide database van medische professionals waarin tevens hun CV is meegenomen die eventueel toegankelijk is voor u.

Voor het aanmelden van een vacature, kunt u op de volgende pagina terecht “aanmelden vacature”. Indien u geïnteresseerd bent of een vraag hebt over onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.

 

ZiekenhuizenGespecialiseerde kliniekenHuisartsenpraktijken

color-blocks-8Ziekenhuizen

MMedical staat open voor elke soort medische instelling. Het merendeel van ons huidige aanbod omvat posities in ziekenhuizen. Wij werken zowel met overheidsziekenhuizen als met privé-ziekenhuizen. U kunt iedere positie, voor iedere afdeling binnen het ziekenhuis bij ons aanmelden.

color-blocks-7Gespecialiseerde klinieken

Naast het feit dat MMedical veel posities in ziekenhuizen aanbiedt streven wij ook naar een ruim aanbod in gespecialiseerde klinieken. Indien u een gespecialiseerde kliniek vertegenwoordigt en op dit moment op zoek bent naar medische professionals, dan nodig ik u graag uit om contact met ons op te nemen.

color-blocks-4Huisartsenpraktijken

MMedical heeft in zijn database een grote hoeveelheid huisartsen. Ons aanbod aan huisartsen varieert van jonge huisartsen tot langdurig gevestigde huisartsen, zowel van het vrouwelijke als het mannelijke geslacht. Indien u een huisarts zoekt voor een huisartsenpraktijk of voor een huisartsen afdeling binnen een zorgcentrum of ziekenhuis weet MMedical uw positie zeker te vullen.