Over Ons

MMedical is een jong kantoor gespecialiseerd in het begeleiden van artsen naar aanstellingen in het buitenland. Het kantoor wordt geleid door vier aankomend artsen en is bedoeld voor artsen.

Betrokkenheid, gedrevenheid en betrouwbaarheid zijn de woorden die ons kenmerken. Of u tijdelijk of permanent wilt werken in het buitenland, wij zullen u ondersteunen en begeleiden in de zoektocht naar een geschikte baan.

 

 

 

Missie & VisieKernwaardenKernactiviteiten

Missie & Visie

MMedical is opgericht door vier medisch studenten met een gedeelde interesse in ondernemerschap. Dat een goed opgeleide arts die vele jaren heeft geïnvesteerd in zijn kennis en kunde geen baan kan vinden die volledig aansluit op zijn wensen is ons een doorn in het oog. Vanuit deze overtuiging besloten de oprichters om artsen te helpen bij het vinden van deze droombaan.

Kernwaarden

Wij laten onze toewijding blijken door ons aanbod aan vacatures te blijven uitbreiden om u van de juiste informatie te voorzien en om eerlijk te zijn. Wij zeggen waar we voor staan en richten ons op een langdurig en sterk samenwerkingsverband met al onze partners.

Kernactiviteiten

MMedical zoekt geschikte posities voor medische professionals en begeleidt hen naar beschikbare posities rekening houdend met hun wensen en kwalificaties.Na een succesvolle sollicitatie zal MMedical de kandidaat helpen om het vereiste papierwerk en de vereiste licenties te organiseren.