Oplossingen

MMedical beoogt met veel enthousiasme oplossingen voor problemen binnen de gezondheidszorg te kunnen bieden. Dit is een van de redenen dat wij MMedical hebben opgericht. De werkloosheid onder medische professionals is helaas sterk groeiende in Nederland. Wij willen onze toekomstige collega’s graag uit de brand helpen en hen graag een interessante uitdaging in het buitenland bieden. Zo ontstond MMedical Employment Agency.

Door lange research en door vele gesprekken te hebben gevoerd met zorgmanagers, directeuren en medische professionals wereldwijd, begrijpen wij de ins en outs van het wervingsproces. Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn en begeleiden u graag in het gehele wervings-en selectieproces. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in;

-assisteren bij het schrijven van een effectieve vacature
-selectie van voor uw organisatie geschikte medische professionals
-het effectief gebruik maken van de verschillende media om het wervingsproces te optimaliseren
-het organiseren van introducties van medische professionals aan uw organisatie
-het op korte termijn vullen van vrijgekomen of vrij te komen posities
-het assisteren van de professional bij de organisatie van eventuele administratieve vereisten zodat deze zo snel mogelijk bij u aan de slag kan

WervingSelectieProcedure

Werving

color-blocks-8MMedical werft medische professionals op diverse manieren. Medische professionals melden zich via onze website aan voor onze database of solliciteren direct op een positie die op de website staat. Daarnaast contacteren wij medische professionals direct. Wij kennen veel medische professionals persoonlijk, dit door het feit dat wij alle vier immers bijna basisarts zijn. Onze ervaring leert dat wij zo voor bijna iedere positie een kandidaat kunnen leveren.

Selectie

color-blocks-7Wij, van MMedical, vernemen graag per positie uw wensen ter aanzien van de medische professional. Wij werken graag met een persoonlijke touch, zowel naar de zorginstelling als de medische professional toe en behandelen elke aanvraag individueel. Door goed in kaart te brengen wat u zoekt beogen wij volledig geschikte kandidaten aan kunnen te leveren. Wij assisteren u en de medische professional tevens bij het gereed krijgen van alle administratieve vereisten.

Procedure

Nadat wcolor-blocks-4ij een potentiële kandidaat hebben geselecteerd verzenden wij u de CV van de medische professional. Indien deze CV u aanspreekt nodigen wij de medische professional uit voor een kennismakingsgesprek, via Skype of telefoon. Tijdens dit gesprek kunt u functie inhoudelijke zaken en de verdiensten bespreken. Indien er overeenstemming is bereikt over alle zaken kan het plaatsingsproces van start gaan. MMedical begeleidt u en de medische professional hierin van A tot Z.